Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Dr. Jenny Ketel

Jenny Ketel is algemeen chirurg en werkte tot en met 2016 voor de Gelre Ziekenhuizen, waar zij zich voornamelijk richtte op de behandeling van (borst)kankerpatiënten.
Twaalf jaar geleden breidde zij die specialisatie uit met esthetische behandelingen. Inmiddels werkt Jenny enkel nog als esthetisch chirurg en is ze werkzaam in alle vestigingen van Zipper Clinics.
Net zoals Michel Cromheecke (plastisch chirurg en medisch directeur bij Zipper Clinics), doet Jenny veel bovenooglidcorrecties. En als je als vrouw een vrouwelijke dokter ambieert voor je schaamlipcorrectie (labiacorrectie) kun je ook bij Jenny terecht. Verder is zij een van de weinige chirurgen die de liplift (ook wel de vlinderlift) uitvoert.
Wil je niet geopereerd worden, dan adviseert Jenny je graag en uitgebreid over huidverbetering. Maak een gratis afspraak bij Jenny als je benieuwd bent hoe je oud(er) kunt worden én er leuk uit blijft zien! Dat kan vrij natuurlijk met een klein beetje hulp van een filler, prikje botulinetoxine of skinbooster bijvoorbeeld.

Meer informatie over dr. Jenny Ketel

Dr. Jenny Ketel, chirurg

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 737 beoordelingen