Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Ooglidcorrecties

Ooglidcorrectie door plastisch chirurg Michel Cromheecke
Ooglidcorrectie door plastisch chirurg Michel Cromheecke

Goed beoordeelde kliniek voor ooglidcorrecties

ZorgkaartNederland.nl beoordeelt Zipper Clinics als één van de beste kliniek voor plastische chirurgie waar je een ooglidcorrectie kunt laten uitvoeren. Daar zijn wij erg trots op!
Zipper Clinics voert al haar ooglidcorrecties uit in haar hoofdvestiging te Enschede. Of het nou een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of ptosiscorrectie is. Deze ingrepen worden uitgevoerd door plastisch chirurg Michel Cromheecke en algemeen chirurg Jenny Ketel. Voordat de ingreep uitgevoerd wordt, vindt er eerst een consult met de arts plaats om de behandeling te bespreken. Dit kan in de kliniek van Zipper Clinics in Apeldoorn en Enschede.
Direct een afspraak maken voor een kosteloos consult

Een eerste consult vindt altijd plaats bij de arts die de behandeling ook uitvoert. Een consult voor een ooglidcorrectie is kosteloos en vrijblijvend. 
Het inplannen van een eerste consult kan binnen twee weken. Vervolgens kan de behandeling ook op korte termijn gepland worden. Voor poliklinische ingrepen zoals een ooglift, geldt bij Zipper Clinics een wachttijd van maximaal vier weken.

Ooglidcorrecties bij Zipper Clinics

Bovenooglidcorrectie
In de klinieken van Zipper Clinics staat het corrigeren van het bovenooglid met stip op één als het gaat om het consult waarvoor de meeste cliënten een afspraak maken. Door middel van een (in de volksmond genoemde) ooglift hopen zij zowel hun klachten te verhelpen, als er beter uit te zien. Aan beide verwachtingen kunnen we vaak voldoen. Dit is een veilige ingreep die voor de meeste patiënten uitkomst biedt!

Ptosiscorrectie
Een ptosiscorrectie van de bovenoogleden wordt uitgevoerd als niet de huid, maar een defect aan het hefspiertje de oorzaak is van een hangend ooglid. Patiënten ervaren hinder van een hangend ooglid, maar weten niet waardoor dit veroorzaakt wordt. Bij een bezoek aan onze kliniek  i.v.m. klachten van moeheid/ beperkt zicht en/ of een zwaar gevoel, blijkt dat een ptosis de boosdoener is. Gelukkig is dit goed en veilig te verhelpen. 

Onderooglidcorrectie
Waar een bovenooglidcorrectie klachten verhelpt van een zwaar gevoel, vermoeidheid en soms zelfs een beperkt zichtveld, is de reden van het liften van onderoogleden vaak vanuit een esthetische wens. Rimpeltjes onder de ogen, een slappe huid, kringen en/ of wallen kunnen je er ouder of vermoeider uit laten zien dan je bent of wilt. Met het corrigeren van de onder oogleden worden deze 'problemen' aangepakt, waarna een intensieve herstelperiode volgt. Dat kan even doorbijten zijn, maar het resultaat vervolgens is dan ook spectaculair! Benieuwd? Op onze pagina over de onderooglidcorrectie zie je het herstel van een patiënt van dag tot dag.  

Wenkbrauwlift
Naar een wenkbrauwlift is veel vraag! Tóch blijkt het eenmaal bij ons in de spreekkamer vaak niet de juiste behandeling om het probleem van een cliënt te verhelpen. Bij Zipper Clinics wordt deze ingreep vooral uitgevoerd bij mannen waarbij de afstand tussen wenkbrauw en oog relatief kort is én bij wie een litteken boven de wenkbrauw nauwelijks op zal vallen. Voor de meeste vrouwen is een chirurgische wenkbrauwlift daarom geen goede oplossing. Er kan dan worden gekozen voor een bovenooglidcorrectie, al dan niet in combinatie met een tijdelijke kleine wenkbrauwlift door middel van een injectable inspuiting met botulinetoxine. 

Een midfacelift is géén facelift

Ook al doet de naam anders vermoeden; een midfacelift is géén facelift. Een midfacelift is een uitgebreide onderooglidcorrectie die bij sommige patiënten wordt uitgevoerd als wordt voorzien dat de gebruikelijke onderooglidcorrectie het probleem onvoldoende zal corrigeren. Of je hiervoor in aanmerking komt, kan de plastisch chirurg bepalen tijdens het consult. Op de techniek die toegepast wordt tijdens de operatie na, verloopt een midfacelift en het herstel zoals bij een gewone onderooglidcorrectie.

De plastisch chirurg van Zipper Clinics is gespecialiseerd in onderooglidchirurgie, waaronder de midfacelift. Facelifts worden bij Zipper Clinics niet uitgevoerd.

Deze patiënt legde zijn herstel van dag tot dag vast.
Deze patiënt legde zijn herstel van dag tot dag vast.

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 801 beoordelingen