Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Ooglidcorrecties

Zipper Clinics is expert in boven- en onderooglidchirurgie. Een consult bij een van onze chirurgen is altijd kosteloos en vrijblijvend. Voor een consult kun je terecht in onze klinieken te Apeldoorn, Enschede en Zwolle. De operatie zelf wordt uitgevoerd in onze prachtige hoofdvestiging te Enschede. Uiteraard kun je voor de nazorg (hechtingen verwijderen en controles) tevens weer terecht in onze vestigingen in Zwolle en Apeldoorn.

Een boven- of onderooglidcorrectie, ook wel ooglift genoemd, kan uitgevoerd worden om verschillende redenen. Een medische aanleiding als zichtsbeperking of hoofdpijn, of uit esthetisch oogpunt, omdat je moeite hebt met hoe je er uit ziet.
Vaak wordt onder lokale verdoving een overschot aan huid weggehaald. Soms is er echter sprake van een diagnose die een meer uitgebreide operatie tot gevolg heeft, omdat het werkelijke probleem anders onvoldoende wordt aangepakt.
In enkele gevallen vergoedt de zorgverzekeraar een ooglidcorrectie. Informeer hiervoor goed naar de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekeraar.

Een ooglidcorrectie kan ook goed gelijktijdig worden uitgevoerd met een andere ingreep, dit gebeurt ook bij operaties onder narcose.

Bovenooglidcorrectie
Onderooglidcorrectie
Ptosiscorrectie

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 482 beoordelingen