Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Kwaliteit

Visie & beleid

We zijn ervan overtuigd dat onze kwaliteit jouw tevredenheid bepaalt. Omdat Zipper Clinics er zeker van wil zijn dat wij dat kunnen bieden wat jij voor ogen hebt, richten we ons op veiligheid en uitvoerige voorlichting.
We willen een excellente service verlenen, waarbij jouw wens in ieder opzicht ons uitgangspunt is. Een hoogwaardig en duurzaam resultaat staan daarbij voorop.

Regelmatig verschijnen er in de media nieuwe, veelbelovende cosmetische behandelingen. De meeste verdwijnen snel weer van de markt, omdat geen langdurig effect aan deze behandelingen kan worden toegeschreven en onduidelijk is of ze veilig zijn. De behandelaars van Zipper Clinics werken volgens wetenschappelijk bewezen technieken waarvan onderzoek aantoont dat resultaten ook op lange termijn effectief en veilig zijn. Regelmatig bezoeken we wereldwijd toonaangevende esthetische congressen, zodat we je state-of-the-art kwaliteit kunnen bieden.

Alle medische materialen en apparatuur in de klinieken hebben het CE-keurmerk. Dat wil zeggen dat ze wettelijk zijn toegestaan op de Europese markt. Vanzelfsprekend houdt Zipper Clinics zich aan de wet-en regelgeving voor zelfstandige behandelcentra, opgesteld door de Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ).

Samenwerkende partners

Voor een kleine zorginstelling als Zipper Clinics is samenwerking met ziekenhuizen en collegaís erg belangrijk. Op gebied van wetenschappelijk onderzoek en patiŽntenzorg zijn er intensieve contacten met de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). Tevens zijn er samenwerkingsovereenkomsten met het RŲpcke Zweers Ziekenhuis Hardenberg en Medisch Centrum Leeuwarden (MCL).

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 376 beoordelingen