Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Kwaliteit

Hoe wij over esthetische behandelingen denken

We zijn ervan overtuigd dat onze kwaliteit jouw tevredenheid bepaalt. Omdat Zipper Clinics er zeker van wil zijn dat wij dat kunnen bieden wat jij voor ogen hebt, richten we ons op veiligheid en uitvoerige voorlichting.
We willen topservice verlenen, waarbij jouw wens in ieder opzicht ons uitgangspunt is. Een hoogwaardig en duurzaam resultaat staan daarbij voorop.

Soms betekent dit ook dat we 'nee' moeten zeggen. Er zijn behandelingen die door ons niet worden uitgevoerd, omdat we daar niet achter staan. Wanneer een patiënt geen goede indicatie heeft voor een behandeling, een behandeling onvoldoende resultaat zal opleveren of een verhoogde kans op complicaties geeft.
Ook de toenemende vraag naar esthetische behandelingen op jonge leeftijd baart ons zorgen. Wij geloven niet in preventief esthetische behandelingen. Esthetische chirurgie is naar onze mening vooral bedoeld om afwijkingen weer normaal te maken. 

Wij voeren alleen  ingrepen uit waar wij volledig achter staan, die in onze ogen zinvol en nuttig zijn en welke tot een grote patiënttevredenheid leiden. Goede voorbeelden hiervan zijn o.a. boven- en onderooglidcorrecties, borstvergroting, borstverkleining, borstlifts en buikwandcorrecties. Ingrepen waar wij niet achter staan zijn o.a. bilvergroting, halslift en sommige lipofilling behandelingen. Ook zijn wij zeer terughoudend met het gebruik van botulinetoxine en fillers op jonge leeftijd.

Esthetische chirurgie wordt met name op sociale media vaak mooier voorgesteld dan het is. Esthetische chirurgie laat je er niet jonger uitzien en garandeert geen geluk. Het laat je er wél beter uitzien. En dat is vaak goed voor je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Regelmatig verschijnen er in de media nieuwe, veelbelovende cosmetische behandelingen. De meeste verdwijnen snel weer van de markt, omdat geen langdurig effect aan deze behandelingen kan worden toegeschreven en onduidelijk is of ze veilig zijn. De behandelaars van Zipper Clinics werken volgens wetenschappelijk bewezen technieken waarvan onderzoek aantoont dat resultaten ook op lange termijn effectief en veilig zijn. Regelmatig bezoeken we wereldwijd toonaangevende esthetische congressen, zodat we je state-of-the-art kwaliteit kunnen bieden.

Alle medische materialen en apparatuur in de klinieken hebben het CE-keurmerk. Dat wil zeggen dat ze wettelijk zijn toegestaan op de Europese markt. Vanzelfsprekend houdt Zipper Clinics zich aan de wet-en regelgeving voor zelfstandige behandelcentra, opgesteld door de Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ).

Samenwerkende partners

Voor een kleine zorginstelling als Zipper Clinics is samenwerking met ziekenhuizen en collega’s erg belangrijk. Op gebied van wetenschappelijk onderzoek en patiëntenzorg zijn er intensieve contacten met de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). Tevens zijn er samenwerkingsovereenkomsten met het Röpcke Zweers Ziekenhuis Hardenberg en de Isala Klinieken in Zwolle.

NVPC Verschil plastisch chirurg - cosmetisch arts

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 813 beoordelingen