Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Consulten

Tijdens een consult stelt de behandelaar aan de hand van een uitgebreid gesprek een diagnose en stelt een behandelplan of ingreep voor. We beoordelen zorgvuldig of we je kunnen behandelen en aan je verwachtingen kunnen voldoen. Na het bezoek aan de plastisch chirurg ontvang je van de consulente een overzicht van de prijzen en beschikbare data waarop je behandeld of geopereerd kunt worden. Doorgaans is het mogelijk om binnen drie weken behandeld te worden. Er is geen wachtlijst.
Een consult en eventueel vervolgconsult bij Zipper Clinics zijn altijd kosteloos* en geheel vrijblijvend.

Je bent geschikt voor een behandeling als:

1. Je duidelijk kunt vertellen wat je probleem en/of wens is
2. De behandelaar jouw probleem of wens kan behandelen
3. De behandelaar de behandeling esthetisch verantwoord vindt
4. Je gezond genoeg bent. Dit wordt bij narcose behandelingen getoetst tijdens een POS-consult (pre operatieve screening)
5. Je minimaal 18 jaar oud bent, indien er sprake is van een behandeling onder narcose

We raden je aan om de volgende zaken mee te nemen: polisnummer zorgverzekeraar, eventuele verwijzing van de huisarts en een overzicht van je actuele medicatie (AMO). Wil je graag dat iemand je tijdens het consult vergezelt? Hij of zij is uiteraard van harte welkom.

* Bij een consult voor een borstvergroting wordt een intake tarief gehanteerd van 100,00. Dit bedrag wordt in mindering van de operatiekosten gebracht bij het boeken van de operatie.

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 373 beoordelingen