Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Over ons

Bij Zipper Clinics kun je terecht voor esthetische behandelingen. In de klinieken vinden alleen behandelingen plaats die bewezen effectief en veilig zijn. Van tevoren wordt goed besproken wat je kunt verwachten. Dit geldt voor zowel het resultaat als de kosten. De prijzen zijn inclusief opname en verblijf in de kliniek, eventuele drukkleding (beha, liposuctiekleding, buikband e.d.) en alle verdere voor- en nazorg.

Het concept is échte deskundigheid en service: voor, tijdens en tot ver na de behandeling.

Zipper Clinics is begin 2015 opgericht door Floortje Zipper en Michel Cromheecke. Beiden maakten daarvoor jaren deel uit van het management van Bergman Clinics.

Michel Cromheec­ke heeft vijfentwintig jaar ervaring als esthetisch chirurg en beheerst het volledige palet van esthetische behandelingen. Zijn expertise zijn borstvergrotingen, buikwandcorrecties en ooglidchirurgie. Het aanbieden en uitvoeren van esthetische behandelingen vereist uitgebreide kennis en kunde. Cromheecke is en was betrokken bij kwaliteitsissues van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Floortje Zipper is opgeleid aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Hierna runde zij ruim tien jaar haar eigen horecabedrijven in Almelo. Bij Bergman Clinics deed zij vervolgens managementervaring op in de gezondheidszorg. Bij Zipper Clinics is Zipper eindverantwoordelijk voor het niet-medische gedeelte van de directietaken en blijft haar aandacht nog altijd voornamelijk op hospitality gericht.

Meer informatie over:

Locaties
Consulten
Visie en beleid
Ervaringen van cliënten
Publicaties en onderzoek

NVPC Verschil plastisch chirurg - cosmetisch arts

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 801 beoordelingen