Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Over ons

Bij Zipper Clinics kun je terecht voor esthetische behandelingen. In de klinieken vinden alleen behandelingen plaats die bewezen effectief en veilig zijn. Van tevoren wordt goed besproken wat je kunt verwachten. Dit geldt voor zowel het resultaat als de kosten. De prijzen zijn inclusief opname en verblijf in de kliniek, eventuele drukkleding (beha, liposuctiekleding, buikband e.d.) en alle verdere voor- en nazorg.

Het concept is ťchte deskundigheid en service: voor, tijdens en tot ver na de behandeling.

Zipper Clinics is opgericht door Floortje Zipper en Michel Cromheecke. Beiden maakten de afgelopen jaren deel uit van het management van Bergman Clinics. Michel Cromheecke combineerde er de functie van medisch directeur met die van plastisch chirurg. Floortje Zipper runde de exploitatie van de klinieken in Noord-Nederland.

Michel Cromheec­ke heeft meer dan twintig jaar ervaring als esthetisch chirurg en beheerst het volledige palet van esthetische behandelingen. Zowel chirurgische behandelingen als borstvergrotingen, ooglidcorrecties en facelifts, als minder intensieve behandelingen rimpelbehandelingen met injectables worden met state-of-the-art zorg geleverd. Het aanbieden en uitvoeren van esthetische behandelingen vereist uitgebreide kennis en kunde. Cromheecke is en was betrokken bij kwaliteitsissues van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Floortje Zipper is opgeleid aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Bij Bergman Clinics was ze regiomanager Noord-Nederland, ze maakte deel uit van het managementteam en was daarnaast verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe vestigingen. In de jaren daarvoor was zij oprichter en eigenaar van drie succesvolle horecazaken in Almelo.

Meer informatie over:

Locaties
Consulten
Visie en beleid
Ervaringen van cliŽnten
Publicaties en onderzoek

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 376 beoordelingen