Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Denise Heilig

Denise Heilig begon in 2017 bij Zipper Clinics als stagiaire doktersassistente. Na het behalen van haar diploma besloot zij fulltime voor Zipper Clinics te gaan werken. Daar waren ze bij Zipper Clinics erg blij mee! Floortje Zipper; ‘Denise was en is een echte aanwinst voor onze kliniek! Ze is zó zorgzaam en lief voor onze patiënten en ze kan ze als de beste helemaal in de watten leggen! Ik ben erg blij dat Denise besloot tot wat anders, want ze was hiervoor veertien jaar lang met heel veel plezier werkzaam als filiaalmanager voor een grote drogisterijketen’.

De ervaring in de retail komt bij Zipper Clinics goed van pas, waar zij ook verantwoordelijk is voor personeelszaken en voorraadbeheer. Sinds 2022 is Denise Clinic Manager, samen met collega Ellen Scholten.
Denise: 'De combinatie van mijn werkzaamheden vind ik ontzettend leuk. Ik zou het contact met onze patiënten niet willen missen. Ik vind het heel mooi dat we mensen door een behandeling zo blij kunnen maken en beter in hun vel laten voelen!’

Marieke Dijkhof (33 van 82)

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 737 beoordelingen