Ben je een geschikte kandidaat?

De plastisch chirurg neemt veel tijd om te bespreken wat je wensen en verwachtingen zijn. Door het stellen van vragen wordt bepaald of je aan de criteria voldoet en er een behandeling kan plaatsvinden.

Je bent een geschikte kandidaat als:

1. Je duidelijk kan vertellen wat je probleem en/ of wens is

2. De plastisch chirurg jouw probleem of wens kan behandelen

3. De plastisch chirurg deze behandeling esthetisch verantwoord vindt

4. Je gezond genoeg bent, dit wordt getoetst tijdens een POS - consult (pre operatieve screening)

5. Je minimaal 18 jaar oud bent
 

Wat kun je verwachten van een consult?

Tijdens een consult bespreek je je vragen en wensen met de plastisch chirurg. Hij zal je vervolgens informeren over de mogelijkheden om je te behandelen en aangeven welke behandeling het beste voor je lijkt te zijn.
Bij Zipper Clinics vinden we dat een behandeling aantoonbaar resultaat moet geven voor een langere periode. Behandelingen die onvoldoende effect geven, of waarvan geen goede lange termijn resultaten bekend zijn, worden door ons niet uitgevoerd.

De plastisch chirurg zal tijdens het consult tevens vragen stellen over je gezondheid en eventueel medicatie gebruik. Daarnaast zullen er (voor)foto's worden gemaakt. Bij wens tot een borstvergroting maken we 3D foto's waarbij je, door middel van  een computersimulatie, ook het resultaat van een eventuele operatie met implantaten bij jezelf kunt zien.

Na het bezoek aan de plastisch chirurg ontvang je een persoonlijke offerte en een verzicht van de beschikbare data voor het plannen van de operatie. In de regel kun je op korte termijn geopereerd worden.

Er zijn geen kosten aan een consult of vervolg consult verbonden.

Afspraak maken

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 719 beoordelingen