Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Anoniem (58)

Gepubliceerd op 31 mei 2017
Anoniem (58)

Op 17 maart 2017 ben ik aan de boven- en onderoogleden geopereerd, 58 jaar.
Het is een vrij uitgebreide recensie, maar dat doe ik omdat ik zelf vooraf weinig reviews kon vinden over een gelijktijdige boven- en onderooglidcorrectie, terwijl een onderooglidcorrectie volgens mij veel complexer is en die bij elke persoon anders moeten worden aangepakt.

Tijdens de intake werd door Michel Cromheecke, de plastisch chirurg, direct aangegeven op welke manier de ingreep plaats zou vinden en waarom de onderoogleden niet op de meest gebruikelijke manier zouden worden geopereerd. De wallen onder mijn ogen zaten vrij ver omlaag waardoor er een snee zou worden gemaakt vlak boven de jukbeenderen Bij een snee onder de onderste wimperrand zou er teveel spanning op de huid komen te staan, met het risico dat dan de onderste wimperrand naar buten zou kunnen gaan ‘krullen”. Het klonk mij heel erg logisch in de oren en versterkte mijn vermoeden dat Michel Cromheecke een zeer ervaren en deskundig chirurg is. Hij gaf ook aan op ongeveer welke termijn het definitieve resultaat na de ingreep te zien zou zijn.
Hierna besprak Floortje Zipper nog een aantal zaken waar ik rekening mee moest houden en kreeg ik een aantal data wanneer de operatie zou kunnen plaatsvinden als ik een besluit had genomen om me te laten opereren.
Alles kwam direct heel vertrouwenwekkend over. Groot voordeel vind ik ook dat hij de enigste plastisch chirurg van de kliniek is zodat je van tevoren weet wie de operatie doet. Een afspraak die ik had gemaakt voor een tweede intakegesprek bij een kliniek veel dichter in de buurt bij mijn woonplaats heb ik bij thuiskomst direct afgezegd en de volgende dag heb ik de datum voor de operatie geregeld.
Voor de operatie kreeg ik per mail ook nog extra informatie over waar je van te voren en achteraf rekening mee moet houden. ‘s Avonds voor de operatie werd ik tot mijn verrassing door Floortje gebeld of ik niet nerveus was en of er nog vragen waren.
De operatie liep zeer voorspoedig in een zeer ontspannen sfeer, door Michel en de operatieassistente wordt je heel erg op je gemak gesteld. Tijdens de ingreep wordt ook steeds verteld wat er gaat gebeuren. Er stond ongeveer 11/2 uur ingepland, maar binnen 1 uur was het klaar. Door de pleisters en de hechtingen heen kon ik al mijn bovenoogleden weer zien. Een vriend die met me mee was zag direct ook al het verschil. Na een uurtje bijkomen i.v.m. eventuele complicaties mocht ik naar huis. Voor het geval er achteraf iets aan de hand zou zijn dan zijn ze ook 24 uur bereikbaar.
Ik heb geen napijn gehad en ’s nachts heb ik ook geen nabloedingen gehad. Koelen hoevde niet en dat heb ik ook niet gedaan en na 3 dagen zijn de hechtingen er al uit gehaald. Bij andere klinieken zie je vaak staan dat je moet koelen en dat de hechtingen er pas na een week worden uitgehaald. Zaterdagmiddag, de volgende dag werd ik ’s middags nog door Floortje gebeld of alles na afloop goed was gegaan.
Na zo’n 8 dagen mocht ik mijn ogen ook weer opmaken. Drie weken later vond ik het resultaat al veel mooier als van te voren had verwacht. De laatste controle heb ik inmiddels gehad en zijn er een paar hele kleine talgbultjes op het litteken weggehaald.
Nu, ruim 2 maanden verder ben ik bijzonder tevreden over het resultaat. Het is bijna niet meer te zien dat ik geopereerd ben en het ziet er zeer natuurlijk uit. Iedereen die ik spreek vindt het resultaat verbluffend mooi.
Achteraf ben ik ontzettend blij dat ik gekozen heb voor Zipper Clinics. Ik vraag mij ten zeerste af of met name de onderooglidcorrectie wel goed zou zijn gegaan als ik de ingreep ergens anders had laten doen. Het was bij mij namelijk een vrij forse ingreep.
Michel Cromheecke vind ik een plezierige, zeer ervaren en deskundig plastisch chirurg en Floortje Zipper regelt de begeleiding en organisatie er omheen op een professionele en erg prettige manier.
Zou deze kliniek iedereen zeker aanbevelen, mijn complimenten!!

Deze mevrouw wilde anoniem haar ervaring delen, maar wij mochten wel haar foto's gebruiken.

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 813 beoordelingen