Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Consultkosten bij borstoperaties

Bij Zipper Clinics worden de meeste consulten gratis aangeboden. Er zijn echter enkele consulten waarvoor wel een vergoeding in rekening wordt gebracht. Wanneer vervolgens een operatie wordt geboekt, worden deze kosten op het behandelbedrag in mindering gebracht.
Dit betreft de volgende consulten:

Consult borstvergroting € 100,00
Consult verwijderen implantaten € 250,00
Second opinion € 250,00

Consult borstvergroting
Aan een consult voor het bespreken van een borstvergroting besteed de plastisch chirurg veel tijd en aandacht. Dit consult duurt 2-3 keer zo lang als een ander consult. Ook wordt een 3d-simulatie gemaakt. 
Voor het vervolgconsult voor borstvergroting worden geen kosten in rekening gebracht.

Consult verwijderen implantaten/ second opinion
Wij zien regelmatig patiënten die zich afvragen of het verstandig is om hun implantaten te laten verwijderen. In de meeste gevallen is hiervoor volgens de plastisch chirurg geen medische reden. Om dit te beoordelen vind toch een uitgebreid consult bij een ervaren plastisch chirurg plaats, waarvoor Zipper Clinics € 250,00 in rekening brengt. Wanneer er wel reden is voor een operatie, worden deze kosten op het behandelbedrag in mindering gebracht.
Dit geldt ook voor een second opinion. Ook dit consult kost € 250,00 en wordt -indien een operatie volgt- op het behandelbedrag in mindering gebracht.

Voor meer vragen hierover, kun je contact opnemen met Zipper Clinics op 088 - 111 96 96

Direct een afspraak maken

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 544 beoordelingen