Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Borsten

Borstvergroting met implantaat

Het vergroten van je borsten met implantaten is een veilige ingreep als deze wordt uitgevoerd door een ervaren esthetisch plastisch chirurg. De implantaten kunnen in principe je leven lang blijven zitten zonder vervangen te hoeven worden. We informeren je graag uitgebreid tijdens een consult, waarbij we je ook laten in 3d laten zien hoe jouw borstvergroting eruitziet!

Lees alles over een borstvergroting met implantaat

Borstvergroting met lipofilling

Met lipofilling is een geringe vergroting van de borst mogelijk. Er wordt dan lichaamseigen vet gebruikt, dat getransplanteerd wordt vanuit een ander deel van het lichaam, bijvoorbeeld uit buik of bovenbenen.

Voor een subtiele vergroting van de borst of verfraaiing van een bestaand implantaat, wordt succesvol van deze techniek gebruik gemaakt.

Tot op heden zijn er wereldwijd nog geen blijvende resultaten bewezen van permanente transplantatie van een grotere hoeveelheid vetcellen (meer dan ca. ťťn cupmaat). Foto's van resultaten vlak na de operatie geven een vertekend beeld omdat de borst dan nog gezwollen is van de ingreep. Laat je daarom vooraf goed voorlichten over wat je mag verwachten van de het resultaat van de operatie.

We informeren je graag verder over de mogelijkheden van lipofilling voor jou, tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos consult in een van onze klinieken.

Direct een afspraak maken

Borstlift

Wanneer er sprake is van uitgezakte of slappe borsten, bijvoorbeeld na gewichtsverlies of zwangerschap, kun je dat laten corrigeren door middel van een borstlift. Het huidoverschot wordt dan verwijderd, waardoor de borst gelift en stevig wordt. Deze ingreep kan goed tegelijktijdig met een borstvergroting of borstverkleining worden uitgevoerd.

Lees alles over een borstlift

Borstverkleining

Grote borsten kunnen nek-, rug- en schouderklachten geven. Bij een borstverkleining wordt weefsel weggehaald zodat er weer een mooie, stevige en kleinere borst ontstaat. Soms gebeurt dit in combinatie met een borstlift. Bij ernstige klachten wordt de borstverkleining vergoed door de zorgverzekeraar.

Lees alles over een borstverkleining

Borstoperaties bij mannen (gynaecomastie)

Wanneer je als man last hebt van geringe of ernstige borstvorming (gynaecomastie) of opgezette tepels, kan de borst of het tepelhof worden verkleind door middel van liposuctie of door het chirurgisch wegnemen van vetweefsel. Soms wordt voor gekozen voor een combinatie van beide ingrepen.

Lees alles over het borstoperaties bij mannen.

Naar prijsoverzicht

motiva-implants-logo-purple
Borstlift en -vergroting met rond implantaat, 3 weken na de ingreep. Het resultaat verschilt per persoon.
Borstlift en -vergroting met rond implantaat, 3 weken na de ingreep. Het resultaat verschilt per persoon.

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 349 beoordelingen