Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Ogen & gezicht

Ooglidcorrecties

Een zwaar en drukkend gevoel, vermoeidheid, hoofdpijn.. Ervaar jij last van je bovenoogleden? Dit kan te maken hebben met overtollige huid. Dit kan verholpen worden met een bovenooglidcorrectie.

Wanneer je een teveel aan huid hebt onder je ogen en je je stoort aan rimpels, 'zakken' of wallen, dan kun je overwegen of je dit wilt laten verhelpen met een onderooglidcorrectie.
Lees alles over ooglidcorrecties!

Wenkbrauwlift

Het komt regelmatig voor dat de huid van het voorhoofd met het ouder worden gaat uitzakken en de wenkbrauwen lager komen te zitten. Dit kan het kijken belemmeren en geeft vaak een vermoeid of ouder uiterlijk, of zelfs hoofdpijn. Wanneer je deze genoemde problemen hebt en je eraan stoort kan dat een goede reden zijn om een wenbrauwlift te overwegen.
Lees alles over een wenkbrauwlift

Oor- en oorlelcorrecties

Als je niet blij bent met de grootte en vorm van je oren, kan een oorcorrectie een optie zijn. De meest uitgevoerde ingreep is het corrigeren van afstaande oren of flaporen. Hierbij wordt door middel van een oorschelpcorrectie de vorm van de oren veranderd of verkleind.

Oorlellen kunnen ook worden behandeld: te grote oorlellen kunnen verkleind worden, een oorlel die uitsteekt kan teruggezet worden.

Uitgerekte of gescheurde gaatjes na komen veel voor na het  jarenlang dragen van oorbellen. Deze kunnen door middel van een korte operatieve ingreep onder plaatselijke verdoving goed hersteld worden.
Lees alles over een oorcorrectie

Liplift (ook wel "vlinderlift" genoemd)

Bij een liplift wordt de bovenlip door middel van een kleine chirurgische ingreep "opgetild", zodat er meer zichtbaar wordt van je bovenlip. Het resultaat is blijvend, van het littekentje onder de neus is na enkele weken nauwelijks meer iets zichtbaar.
Lees alles over een vlinderlift

Naar prijsoverzicht

Ooglidcorrectie, 6 weken na de operatie. Het resultaat verschilt per persoon.
Ooglidcorrectie, 6 weken na de operatie. Het resultaat verschilt per persoon.

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 793 beoordelingen