Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Mommy make-over

iStock-1202521803

Borsten én buik in één operatie

Een mommy make-over is een operatie onder narcose waarin zowel de buik als borsten worden gecorrigeerd. In de meeste gevallen betreft het een combinatie van borstlift & buikwandcorrectie met liposuctie van bovenbuik en flanken. 

Als je zowel geïnteresseerd bent in een borst- als buikwandcorrectie, dan is er fysiek gezien geen reden om dit niet in één operatie uit te laten voeren. Je kunt je borsten en buik uitstekend tegelijkertijd laten corrigeren. Het voordeel is dat je slechts éénmaal onder narcose hoeft en dat je gelijktijdig van beide ingrepen kunt herstellen. Dit brengt geen extra ongemakken met zich mee.

Het enige nadeel van een mommy make-over is wellicht de prijs. De kosten van deze ingreep zijn niet gering, al krijg je bij Zipper Clinics wel een combinatiekorting als je meerdere ingrepen gelijkertijd laat uitvoeren.

De kosten van een mommy make-over

De kosten van een mommy make-over zijn afhankelijk van welke borstcorrectie er wordt uitgevoerd en of de buikwandcorrectie moet worden uitgebreid met liposuctie van bovenbuik en/ of flanken.

Hieronder geven we je een overzicht van de meest voorkomende combinaties en prijzen.

Borstlift en uitgebreide buikwandcorrectie met liposuctie bovenbuik en flanken € 10395,00 
Borstlift met implantaten en uitgebreide buikwandcorrectie met liposuctie bovenbuik en flanken € 11.895,00

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief narcose, overnachting in het ziekenhuis, compressiekleding en alle geleverde voor- en nazorg.

Direct online een afspraak maken

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 517 beoordelingen