Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Mommy make-over

iStock-1202521803

Borsten én buik in één operatie

Een mommy make-over is een operatie onder narcose waarin zowel de buik als borsten worden gecorrigeerd. In de meeste gevallen betreft het een combinatie van borstvergroting & buikwandcorrectie met liposuctie van bovenbuik en flanken. 

Als je zowel geïnteresseerd bent in een borst- als buikwandcorrectie, dan is er fysiek gezien geen reden om dit niet in één operatie uit te laten voeren. Je kunt je borsten en buik uitstekend tegelijkertijd laten corrigeren. Het voordeel is dat je slechts éénmaal onder narcose hoeft en dat je gelijktijdig van beide ingrepen kunt herstellen. Dit brengt geen extra ongemakken met zich mee.
Daarnaast krijg je bij Zipper Clinics een combinatiekorting als je meerdere ingrepen gelijkertijd laat uitvoeren.

De kosten van een mommy make-over

Bij een consult voor een mommy make-over wordt een intake tarief gehanteerd van 100,00. Dit bedrag wordt in mindering van de operatiekosten gebracht bij het boeken van de operatie.

De kosten van de operatie zijn afhankelijk van welke borstcorrectie er wordt uitgevoerd en of de buikwandcorrectie moet worden uitgebreid met liposuctie van bovenbuik en/ of flanken.

Hieronder geven we je een overzicht van de meest voorkomende combinaties en prijzen.

Borstvergroting met uitgebreide buikwandcorrectie met liposuctie bovenbuik en flanken € 10700,00 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief narcose, overnachting in het ziekenhuis, compressiekleding en alle geleverde voor- en nazorg.

In verband met langere duur van de operatie/ extra (na)zorg en groter risico op complicaties gelden er toeslagen voor patiënten met een BMI hoger dan 28, diabetes en bariatrische patiënten. Zie prijslijst

Direct online een afspraak maken

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 719 beoordelingen