Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Mini buikwandcorrectie

Wanneer kom je in aanmerking voor een mini buikwandcorrectie?

Een mini buikwandcorrectie is minder ingrijpend en minder kostbaar dan een volledige buikwandcorrectie. Het klinkt voor veel clïenten daardoor interessant. Helaas is deze correctie niet voor iedereen geschikt. Hoe zit dat nou precies? Wanneer kom je in aanmerking voor een mini buikwandcorrectie?

Een mini buikwandcorrectie is alleen geschikt wanneer je enkel een huidoverschot hebt van de onderbuik (onder de navel), hetgeen vaak voorkomt bij vrouwen na hun zwangerschap. Bij een mini buikwandcorrectie hoeft de navel niet verplaatst te worden. Het is daardoor een veel kleinere ingreep dan een complete buikwandcorrectie, waardoor je sneller hersteld bent en de operatie ook in een dagopname uitgevoerd wordt. 

Net als bij een volledige buikwandcorrectie wordt ook de mini buikwandcorrectie door Zipper Clinics wél in het ziekenhuis uitgevoerd, omdat de operatie onder volledige narcose plaatsvind.

Prijzen

Mini buikwandcorrectie € 4295,00

Prijs is inclusief narcose, compressiekleding, overnachting (bij mini buikwandcorrectie niet nodig) en alle geleverde voor- en nazorg. 

In verband met langere duur van de operatie/ extra (na)zorg en groter risico op complicaties gelden er toeslagen voor patiënten met een BMI hoger dan 28, diabetes en bariatrische patiënten. Zie prijslijst

Direct online een afspraak maken voor een kosteloos consult

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 813 beoordelingen