Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Skinbooster

Wat is een Skinbooster?

Restylane Skinboosters zorgen voor verbetering van de huidkwaliteit. Het is gestabiliseerd hyaluronzuur en zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid daar waar dat het meest nodig is. Een skinbooster zorgt zo voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid haar mooie en natuurlijke gloed terug.

Het verschil tussen een skinbooster en een filler
In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen.

Hoe werkt een Skinbooster?

Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de vochtbalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en er wordt een soepele en gladde huid gecreëerd. Skinbooster is dus geen filler, geeft geen volume, maar is uitsluitend voor huidverbetering.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en een groot waterbindend vermogen heeft. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af. Dat kan leiden tot een doffe en/ of droge huid. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan en zorgt daardoor dat de huid gehydrateerd blijft. Bovendien zorgt het voor elasticiteit en stevigheid. 

Skinbooster

Download hier de informatie brochure van Restylane Skinboosters

Voor wie is Skinbooster geschikt?

Restylane Skinbooster is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor elk huidtype: voor mensen met een jonge of verouderde huid; voor het gezicht, de hals, de lippen, de handen en het decolleté. Ook voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acné of een door de zon beschadigde huid, is Restylane Skinboosters een geschikt product. Voor de hele fijne lijntjes bijv. rondom de mond is er het product Restylane Skinbooster Vital light beschikbaar.

Hoe wordt de behandeling met Skinbooster uitgevoerd?

De behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties, waarbij telkens minuscule druppeltjes hyaluronzuur (0,01 ml) onder de huid worden gelegd. Soms wordt gebruik gemaakt van een canulenaald, waarbij vanuit éen injectiepunt een groter gebied kan worden bereikt. Van tevoren wordt het te behandelen gebied afgetekend. Het is niet nodig om tevoren de huid te verdoven. Door de vele minuscule prikjes bestaat er wel een (kleine) kans op blauwe plekjes; deze kun je echter goed camoufleren. 

Hoeveel Skinbooster heb je nodig?

In twee eenvoudige stappen (kuur van twee behandelingen, 1 ml per wang per keer (4 ml totaal na twee behandelingen) naar een stralende huid. Tussen de twee behandelingen zit twee tot vier weken.
In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen met fillers (waarbij je direct het effect ziet) is de behandeling met Skinbooster een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt. Uiteindelijk zul je tot wel een jaar het effect blijven zien, daarna is herhaling van de behandeling opnieuw mogelijk; vaak heb je dan maar 2 ml nodig om het effect te onderhouden. In geval van behandeling van acné littekens wordt geadviseerd om elk half jaar een onderhoudsbehandeling van 2 ml te doen.

Wat kost een Skinbooster behandeling?

Een consult is kosteloos
Een losse behandeling met 1 ml Skinbooster bedraagt € 350,00 
De Skinbooster kuur van twee behandelingen (in totaal 4 ml) € 1200,00

Direct een afspraak maken voor een kosteloos consult
Of bel van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur met een van onze consulenten.

10% combinatiekorting

Bij combinatie van twee of meer verschillende injectables behandelingen ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.
De behandelingen dienen gelijktijdig te worden uitgevoerd.

Let op! Skinbooster is niet gelijktijdig te combineren met Profhilo en Sculptra.

fb-ZipperClinics-KortingInjectables

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 793 beoordelingen