Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Profhilo

Wil je echt ‘snel’ mooier worden? Dan kies je voor een Profhilo behandeling!
Profhilo zorgt voor collageen aanmaak en trekt vocht aan, waardoor je huid tijdelijk voller is en rimpeltjes verminderen. Hierdoor ontstaat de glow waar we zo gek op zijn!
 
Dr. Jenny Ketel, Algemeen chirurg
Dr. Jenny Ketel, Algemeen chirurg

Algemeen Chirurg Jenny Ketel is al erg enthousiast over onze nieuwe mooimaker Profhilo! Een welkome toevoeging, want dit extraatje voor je huid misten we nog in ons behandelaanbod van injectables behandelingen.

Direct een gratis Profhilo consult boeken

Het effect van Profhilo:

  • De huid is egaler, omdat poriën minder zichtbaar zijn;
  • De huid wordt beter gehydrateerd en steviger, waardoor rimpels minder zichtbaar zijn;
  • Je huid oogt gezonder en stralender, je krijgt een Glow-effect!
Schermafbeelding 2022-11-16 om 14.42.56

Voor wie is Profhilo geschikt?

Profhilo is bedoeld voor gezicht, hals en handen en is geschikt voor (bijna) iedereen. Het is een product dat een enorme hydratatie geeft aan de huid en zorgt voor regeneratie en stimulering van elastine. Hierdoor is de behandeling misschien nog wel het meest geschikt voor de jonge(re) patiënt die nog niet zoveel rimpels heeft.
Bij volumeverlies en een verouderde, sterk gerimpelde huid is een filler mogelijk meer geschikt.

Behandelkamer van Zipper Clinics Enschede
Behandelkamer van Zipper Clinics Enschede

Puur hyaluronzuur

In eerste instantie lijkt Profhilo misschien op de hyaluronzuur fillers die Zipper Clinics gebruikt van Restylane. Profhilo is echter gemaakt van puur hyaluronzuur en heeft een andere toepassing. Zo kun je met Profhilo, anders dan bij een filler, met 1 dosis van 2 ml je volledige gezicht, handen of hals laten behandelen.
Waar je met een filler een correctie maakt op een bepaalde plek, verbeter je met Profhilo de conditie van de gehele huid. Je uiterlijk verandert niet qua vorm, maar qua conditie.

Lunchtime treatment

Profhilo is het type ‘lunchtime treatment': gemakkelijk en snel te ondergaan, heeft nauwelijks downtime en kan tussen je dagelijkse bezigheden door, zonder dat je ergens rekening mee hoeft te houden.
Een consult is kostenloos en vrijblijvend, indien gewenst kun je direct behandeld worden.

De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. De Profhilo wordt aan iedere kant van het gezicht op 5 punten geïnjecteerd. Hierna verspreidt het hyaluronzuur zich razendsnel over het gehele gezicht, waardoor het effect binnen een paar uur goed zichtbaar is.
 
Zoals bij iedere 'prik' behandeling is er altijd een geringe kans op een kleine bloeduitstorting. De Profhilo behandeling is over het algemeen niet pijnlijk

Het resultaat

In tegenstelling tot een filler is de werking van Profhilo korter. Het effect houdt een week of zes aan. Voor een optimaal resultaat adviseren wij dan ook om de behandeling na vier weken te herhalen en vervolgens elk half jaar te doen. Een eenmalige behandeling is heel geschikt om te ondergaan voor een feestje of andere speciale gelegenheid!

BW High Res-4448

Kan het effect tegenvallen?

Nee, het directe resultaat is goed zichtbaar. Het enige wat tegen zou kunnen vallen is de relatief korte werkingsduur. Daarom adviseren wij ook om de behandeling (net als de Skinbooster behandeling) te herhalen:
Voor een optimaal resultaat onderga je een tweede behandeling vier weken na de eerste en herhaal je die vervolgens elk half jaar.

Digitale brochure

Prijs & Afspraak

De prijs bedraagt 350,00 voor 1 behandeling met 2 ml.
In kuurvorm (2e behandeling 4 weken erna) bedraagt de prijs 650,00.

Profhilo kan goed gecombineerd worden met onze andere rimpelbehandelingen als botox, Skinbooster, Sculptra en hyaluronzuur fillers.

Direct een afspraak maken

BW-6175
Schermafbeelding 2022-11-16 om 14.45.56

10% combinatiekorting

Bij combinatie van twee of meer verschillende injectables behandelingen ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.
De behandelingen dienen gelijktijdig te worden uitgevoerd.

Let op! Profhilo is niet gelijktijdig te combineren met Skinbooster en Sculptra.
Wel met botox en fillers!

fb-ZipperClinics-KortingInjectables

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 793 beoordelingen