Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Botuline toxine

Waarom ga je voor je behandeling naar Zipper Clinics?


+ Behandelingen worden uitgevoerd door een vast team van behandelaars en de kliniek is 24/7 bereikbaar;

+ In tegenstelling tot vele andere klinieken betaal je bij Zipper Clinics niet voor extra eenheden als de werking onvoldoende is;

+ Daarnaast zijn we vóór, tijdens en na de behandeling helder over de prijs die je betaalt. Zo weet je waar je aan toe bent. Hierbij alvast meer informatie over onze tarieven en behandelingen!


Al onze botuline toxine combinatiepakketten bestaan uit het behandelen van de fronsregio en een wenkbrauwlift. Wij geloven dat deze combinatie het mooiste resultaat geeft: een Happy uitstraling! In onze kliniek ben je na een botulinetoxine behandeling binnen twee weken altijd welkom voor een gratis ‘touch-up’. De touch-up bestaat uit een kosteloze nabehandeling als het effect van de botox na de eerste behandeling onvoldoende is.
 

Prik & Go! Botox

Snel een prikje halen en weer verder? Deze behandeling is geschikt voor cliënten die weten wat ze willen. Wij bieden deze service alleen aan voor cliënten die al eerder bij ons behandeld zijn met botox en een vlotte behandeling op prijs stellen.

Heb je liever dat we ruim de tijd voor je nemen om je uitgebreid van informatie te voorzien? Dan raden we je aan om een reguliere behandeling of consult te boeken.

Prik & Go! Botox afspraak inplannen

Dr. Jenny Ketel
Dr. Jenny Ketel

Welke botox behandeling is geschikt voor jou?

We hebben aantrekkelijke pakketten gemaakt van combinatie behandelingen die het meest voorkomen. Lees hieronder wat ze jou te bieden hebben!
 
Happy! (€ 200,00)
Happy relaxed (€ 350,00)
Happy sophisticated (€ 350,00)
Totally happy (€ 450,00)
Rise&Shine (€ 550,00)

Happy!
Voor welke combinatie je ook kiest, onze behandelaar gaat sowieso met je aan de slag om de rimpels ter hoogte van je frons te verminderen en tegen te gaan dat je wenkbrauwen zullen gaan hangen of zakken. Dit ziet er vaak niet alleen beter uit, ook verlicht deze behandeling klachten van een vermoeid voorhoofd en kan het hoofdpijn verminderen. “Tuur” jij veel? Dan raden we je aan om te kiezen voor de Happy behandeling. Deze behandeling is de basis van ieder hieronder genoemd combinatie pakket.

Happy Relaxed
Dit pakket bestaat uit de behandeling Happy, plus de behandeling van een rimpelvormig voorhoofd. Het zorgt voor rust in een gezicht met een drukke mimiek en kan hoofdpijnklachten verder verminderen.
Toelichting! Het is zelden de bedoeling dat het voorhoofd volledig stilgelegd wordt. Over het algemeen is dat cosmetisch niet fraai, bovendien kan het je wenkbrauwen doen laten zakken en dat voelt minder prettig. 

Happy Sophisticated
Lachrimpels maken je aantrekkelijk, want die stralen vrolijkheid uit! Maar… het moet wel charmant blijven toch?! Het pakket Sophisticated bestaat uit de behandeling Happy plus het verminderen van forse lachrimpels, en voorkomt zo de vorming van diepere rimpels.

Totally Happy
Zo veel mogelijk rimpels in het gebied rondom je ogen verminderen? Kies dan voor een behandeling van voorhoofd, frons, kraaienpootjes en wenkbrauwlift. We voorkomen dat je té glad en té strak wordt en je eigen mimiek behoudt. Die maken je immers aantrekkelijk!

Rise & Shine:)
Dus we gebruiken botulinetoxine vooral om je (lach)rimpels te verzachten en de scherpe kantjes ervan af te halen. In het Rise&Shine pakket breiden we het Totally happy pakket uit met een mondhoeklift. Het aanbrengen van botulinetoxine in je mondhoeken gaat tegen dat je mondhoeken naar beneden zakken. Heel natuurlijk, veilig en je kunt weer stralend voor de dag komen:)
Eventueel kan je de mondhoeklift vervangen door behandeling van bunny lines of putjes in de kin.

Direct een afspraak maken voor een gratis consult

Migraine behandelingen

Het gebruik van botulinetoxine kan goed helpen tegen regelmatige hoofdpijn of migraine. Afhankelijk van jouw ‘triggerpoints’ bepaalt de behandelaar voor welk migraine pakket (small of large) je in aanmerking komt. Vaak kunnen cliënten zelf goed aangeven waar de hoofdpijn vandaan komt. Aan de hand daarvan worden de toepassingsgebieden van de botulinetoxine voorgesteld.

Als je meer wilt weten over behandelingen met botuline toxine en hoe dat werkt, raden we je aan hieronder verder te lezen.

Wat is botuline toxine en hoe werkt het?

Botuline toxine is een natuurlijk eiwit. Het zorgt ervoor dat een spier niet meer kan worden aangespannen, nadat deze hiermee is ingespoten. Hierdoor kunnen rimpels, die ontstaan door voortdurende aanspanning van spieren, worden uitgeschakeld. Bij Zipper Clinics wordt gebruik gemaakt van het merk Dysport.

Wat kun je met botuline toxine behandelen?

Als je ouder wordt, krijg je vroeg of laat rimpels in je gezicht, die ontstaan door de bewegingen die je spieren maken. Fronsen bijvoorbeeld, of lachrimpeltjes rondom je ogen. Je huid wordt steeds minder flexibel en elastisch. Dat hoort bij het ouder worden en het zou onnatuurlijk zijn om dat proces oneindig tegen te houden.
Wij vinden dat de meeste rimpeltjes en lijntjes je niet zouden moeten storen: ze maken je aantrekkelijk en sympathiek! Er zijn echter ook rimpels, fronslijnen bijvoorbeeld, die je er vermoeider, bozer of ouder doen uitzien dan je in werkelijkheid bent.
Met botuline toxine injecties worden dezer rimpels behandeld door de spierspanning te verminderen of de spieren uit te schakelen.

Met botuline toxine kunnen we je er beter uit laten zien. Soms echter, kan een chirurgische ingreep meer voordeel bieden. Doordat we het volledige palet aan esthetische behandelingen beheersen, kunnen we je bij Zipper Clinics de optimale behandeling voor jouw specifieke probleem aanbieden.

Anti-zweet behandeling
Botuline toxine kan ook worden gebruikt bij overmatige transpiratie van de oksels. Het middel wordt dan ingespoten in een diepere huidlaag van de oksels. De productie van zweet wordt hiermee geremd, soms wel voor negen tot twaalf maanden.

Behandeling van gespannen kaak/ tandenknarsen
Ook wanneer je last hebt van tandenknarsen kan botulinetoxine een oplossing zijn. Door het inspuiten van botuline toxine in de kaakspieren, kan de spierspanning zodanig verlaagd worden dat er een vermindering van de klachten optreedt, of dat het tandenknarsen zelfs helemaal stopt.

Is botuline toxine veilig?
Het gebruik van botulinetoxine is volkomen bewezen veilig, mits deskundig toegediend door een ervaren en bekwame specialist.

Hoe verloopt een botuline toxine consult/ behandeling bij Zipper Clinics?

Wanneer je benieuwd bent naar wat botuline toxine voor jou kan doen, kun je een afspraak maken voor een gratis consult. Tijdens dit gesprek zal de behandelaar de nadruk leggen op duidelijke en eerlijke voorlichting over de behandeling en het te verwachten resultaat.
Een consult is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je bent in geen geval verplicht om je te laten behandelen.

Wanneer je na afloop van dit consult besluit om de behandeling te laten uitvoeren, dan kun je hiervoor een nieuwe afspraak maken, maar het is ook mogelijk om je direct te laten behandelen. Je wordt in dat geval gevraagd om een toestemmingsformulier te ondertekenen, waarmee je toestemming geeft om je te behandelen en verklaart van te voren voldoende goed geïnformeerd te zijn. Dit toestemmingsformulier krijg je van ons toegestuurd bij het boeken van het consult.

De behandeling gaat vervolgens snel en gemakkelijk en duurt meestal een minuut of tien. Eerst wordt gevraagd om een paar mimieken te maken zodat de behandelaar kan zien hoe de spieren in het gezicht werken. Daarna wordt de botuline toxine met een zeer dunne naald in de betreffende spier geïnjecteerd. Deze injectie wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Na de botuline toxine behandeling

Na de behandeling wandel je de deur weer uit alsof er niets is gebeurd. Je mag en kunt die dag direct weer alles doen: sporten, werken, naar de sauna of zwembad, paardrijden, motorrijden, enz. Er is geen enkele uitzondering die het resultaat van de behandeling in de weg kan staan.

Er is slechts één instructie die je na afloop van de behandeling van ons ontvangt: heb minimaal een week geduld. Het effect van botuline toxine is vaak pas merkbaar na 5-10 dagen.

Hoe lang werkt botuline toxine?
Vanaf vijf dagen na de behandeling zal je gaan merken dat de botuline toxine begint te werken. Je kunt dan steeds minder mimiek gebruiken, waardoor een glad effect ontstaat. Dit effect houdt tot ongeveer vier maanden aan. De behandeling moet dus worden herhaald om het effect te behouden. Doorgaans wordt de behandeling 2 of 3 keer per jaar herhaald.

Zijn er complicaties/ risico's waarmee je rekening moet houden?

Vanwege de lage dosering is er geen kans op allergische reacties op botuline toxine.

Van een behandeling met botuline toxine zijn de volgende specifieke complicaties bekend:
Het kan gebeuren dat er lokaal bloeduitstortingen ontstaan ter plaatse van de plaatsen waar botuline toxine is ingespoten. Deze bloeduitstortingen zijn vaak binnen een aantal dagen tot een week weer verdwenen.

Een zeldzame complicatie betreft het uitschakelen van een andere dan de gewenste spier. De kans hierop hangt mede af van de kennis en kunde van de behandelaar. In geen geval veroorzaakt dit permanente schade.

Extra service: gratis ‘Touch-up’

Wanneer je je voor het eerst bij Zipper Clinics met botuline toxine laat behandelen, zal de behandelaar je enigszins terughoudend behandelen, ter voorkoming van een onnatuurlijk resultaat.
Bij de eerste keer is nog niet precies bekend hoeveel eenheden botuline toxine je nodig hebt voor het gewenste resultaat. Daarom passen we de hoeveelheid (aantal eenheden) botuline toxine met mate toe en zien we je liever na 7-14 dagen terug voor een ‘touch-up’: een nabehandelingsservice die we je graag kosteloos aanbieden.

Deze service geldt overigens ook voor bestaande cliënten die binnen twee weken terugkomen en waarbij het resultaat van de behandeling nog niet optimaal is.

10% combinatiekorting

Bij combinatie van twee of meer verschillende injectables behandelingen ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.
De behandelingen dienen gelijktijdig te worden uitgevoerd.

fb-ZipperClinics-KortingInjectables

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 793 beoordelingen