Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Iris* (40)

Gepubliceerd op 14 februari 2015

‘Ik was zestig kilo afgevallen met behulp van een maagbandje, maar ik hield veel losse huid over. Mijn vriendin was door Michel Cromheecke geopereerd en raadde hem aan. Toch ben ik eerst nog in mijn woonplaats naar een andere plastisch chirurg gegaan. Om later op aandringen van mijn vriendin alsnog naar Michel te gaan voor een consult.

'Ik heb weer een strakke buik'

Daar zat veel verschil tussen. Hij raadde niet alleen een borstlift, maar ook implantaten aan. Dat vond ik best een raar idee. Maar toen hij mijn huid vastpakte en liet zien wat het resultaat van een borstlift zonder implantaat zou zijn, zag ik ook in dat ik daar niet blij van zou worden. Door het afvallen was al het vet uit mijn borsten verdwenen. Het zou bobbelig worden, door de klieren en het weefsel die door de huid goed zichtbaar waren.
De eerste arts voelde niet aan mijn vel en voor mij was niet duidelijk wat het resultaat zou gaan worden. Toen ik zelf thuis voor de spiegel mijn borsten omhoog hield, begreep ik goed wat Michel bedoelde. Het vertrouwen in hem werd bevestigd tijdens het tweede consult. Hij heeft alle tijd genomen om de vragen die ik nog had, goed te kunnen beantwoorden. Hij was daarnaast heel eerlijk en zei bijvoorbeeld dat ik niet moest verwachten dat ik twee perfect symmetrische borsten zou krijgen, er zat namelijk al veel assymetrie in.
Ik keek echt uit naar de operatie had er zelfs zin in! De operatie en het herstel verliepen heel goed, veel makkelijker dan ik had gedacht. Ik kon al snel alles zelf weer doen. Mensen wilden me helpen met tillen, maar ik liep rechtop, haast huppelend de kliniek uit. Natuurlijk moest ik mezelf af en toe even terugfluiten. Michels advies om op je eigen gevoel af te gaan klopt in de praktijk. Je voelt exact wat je wel of niet kunt.
De littekens herstellen heel goed. Gelukkig heeft Michel veel oude littekens van een eerdere borstverkleining kunnen weghalen. Ook de buikwandcorrectie is heel goed gelukt. Ik was veel afgevallen, maar dit zag je nog niet goed terug in de kleding. Nu zijn alle ribbels ook weg en heb ik weer een strakke buik. De nieuwe bikini die ik vlak na de operatie kocht hangt te wachten in mijn kast. Wat kijk ik uit naar aankomende zomer! Mijn benen hoop ik op eigen kracht strakker te kunnen krijgen, daarvoor ben ik nu hard aan het trainen. Ik ben nog steeds elke dag super blij, want ik voel me zoveel zelfverzekerder. Ik zit lekkerder in mijn vel en ben tevreden met wie ik ben.’

Iris* werd in november 2014 door Michel Cromheecke geopereerd nadat zij 60 kilo afviel. Ze onderging een buikwandcorrectie en borstlift met borstvergroting.

*Op verzoek van de geïnterviewde wordt haar echte naam niet genoemd

Lees meer reviews

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen