Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Anoniem

Gepubliceerd op 3 november 2016

"Al heel lang liep ik rond met het idee om een schaamlipverkleining te ondergaan. Hoewel ik weet dat elke vagina uniek is en er schaamlippen in allerlei soorten en maten bestaan (groot, klein, asymmetrische etc.), voelde ik mij niet prettig met mijn binnenste kleine schaamlippen (die bij mij dus nogal groot waren). Ik vond het vooral niet mooi, en bovendien had ik er ook weleens last van wanneer ik op de fiets zat. Ik ben getrouwd en hoe wel mijn man er geen enkel probleem mee had, voelde ik mij er zelf gewoon niet prettig bij. Ik heb het dus echt voor mezelf gedaan.

De stap zetten naar een kliniek was voor mij alleen nogal een ding. Want was het nou wel echt nodig? En hoeveel pijn zou zoiets wel niet doen? Je laat toch niet in een gezond lijf snijden? Toevallig ging een vriendin van mij ook naar deze kliniek. Tijdens een controle afspraak van haar ben ik mee gegaan om eens te kijken hoe het er aan toe gaat bij Zipper clinics. Ik had meteen een fijn gevoel bij deze mensen. Michel was erg vriendelijk en daardoor durfde ik mijn 'probleem' letterlijk bloot te geven. Michel is een kundige arts en legt alles rustig uit. Hij maakte een tekening van wat er zou gaan gebeuren, dit was voor mij heel duidelijk. Hij legde goed uit wat ik kon verwachten, mogelijke complicaties, hersteltijd en beantwoorde al mijn vragen. Ik voelde me echt in goede handen. Ik koos er voor om de ingreep onder plaatselijke verdoving te ondergaan. Ik vond het erg spannend om in zo'n gevoelig gebied een aantal verdovingsprikken te krijgen. Dit gaf ik aan en hier werd met alle begrip op gereageerd. Op mijn verzoek kreeg ik vlak voor de ingreep een kalmeringstabletje. Dat idee alleen al gaf me rust. De dag van te voren werd ik nog gebeld door Floortje, ik vind haar ook een erg prettig persoon. Ik vertelde dat ik toch wel gespannen was, waarop zij mij op mijn gemak stelde. De ingreep zelf stelde achteraf gezien eigenlijk weinig voor. Zelfs de prikken waren goed te doen. Leuk is anders natuurlijk, maar ik had er in mijn hoofd een veel groter drama van gemaakt dan nodig bleek. De geruststellende woorden van Floortje de dag er voor bleken dus inderdaad helemaal te kloppen. De genezing verliep voorspoedig. Na 2 weken kwam ik terug voor controle, dit vond ik ook fijn omdat ik hier mijn vragen kon stellen. Overigens ook heel fijn dat je kunt whatsappen met Floortje bij vragen, hier heb ik ook een keer gebruik van gemaakt. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet! Ongelofelijk dat je zo lang met iets kunt rondlopen en het eigenlijk zo simpel te verhelpen is. Ik ben heel tevreden over deze kliniek. De communicatie verliep erg prettig en de geleverde zorg (inclusief voor- en nazorg) vond ik super!"

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen