Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Is een borstvergroting met eigen vet mogelijk?

Gepubliceerd op 22 februari 2016
Is een borstvergroting met eigen vet mogelijk?

Ik kan me voorstellen dat er meer vrouwen het antwoord willen weten op deze vraag die binnenkwam via onze website. Want, borstvergroting met je eigen vet: dat zou fantastisch zijn toch? En je hebt vast een plek op je lichaam waar je dat vet liever kwijt bent..

Hierbij informeer ik jullie graag over een borstvergroting d.m.v. lipofilling.
Lipofilling is een goede en veilige manier van het opvullen van kleine delen van lichaam en/ of gezicht. Echter, het is nog niet mogelijk om voldoende grote hoeveelheden vet te transplanteren. Daarom geeft een borstvergroting door middel van lipofilling meestal onvoldoende resultaat. Reden waarom wij in onze kliniek een borstvergroting puur door middel van eigen vet niet meer toepassen.


De periode direct na de operatie lijkt het effect veelbelovend. Dit komt mede door de zwelling die optreedt. Al snel na de operatie zal een gedeelte van het aangebrachte vet echter verdwijnen Wereldwijd is hiervoor nog geen goede oplossing bedacht. Waardoor je na een paar maanden nog maar een geringe borstvergroting overhoudt. Gezien de kosten is dit voor velen vaak een teleurstellend resultaat. Een reden waarom wij borstvergroting enkel door middel van lipofilling niet adviseren. Wél passen we lipofilling succesvol toe bij borstreconstructies, al of niet in combinatie met een implantaat, of bij het opvullen van kleine delen in bijvoorbeeld het gezicht (wangen en lippen bijvoorbeeld).


Een borstvergroting door middel van een implantaat is extreem veilig, duurzaam en er kan tevens elk gewenst volume geplaatst worden. Wij maken gebruik van de implantaten van het merk “Natrelle”, van de firma Allergan. Van deze implantaten, van de grootste fabrikant ter wereld, is wetenschappelijk aangetoond dat ze veilig en betrouwbaar zijn.

Floortje Zipper

Meer informatie over borstvergroting
Prijzen

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 737 beoordelingen