Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Bilvergroting? Wij raden die af!

Gepubliceerd op 30 december 2019
Bilvergroting? Wij raden die af!

Op televisie, social media en in tijdschriften is steeds meer aandacht voor de mogelijkheden 'om aan jezelf te laten sleutelen'. 
Wij juichen toe dat plastische chirurgie niet langer meer een taboe is. Maar met afschuw kijken we naar televisieprogramma's die het wel en wee volgen van patiënten die zich in ruil voor een kosteloze behandeling laten opereren voor de camera. 

Of ze er uiteindelijk mooier op worden? Wij vinden vaak van niet. Jonge meiden met een mooie volle mond van zichzelf, die hun lippen onrealistisch groot laten volspuiten... Wij zien het met argusogen aan.

Of het verstandig is? Een bilvergroting bijvoorbeeld, levert nadien vaak zoveel problemen over, dat wij de ingreep niet eens willen uitvoeren.

En zouden ze er gelukkiger van worden? Esthetische chirurgie laat je er niet jonger uitzien en garandeert geen geluk. Het laat je er wél beter uitzien. En dat is vaak goed voor je zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Wij geloven ook niet in preventief esthetische behandelingen. Esthetische chirurgie is naar onze mening vooral bedoeld om afwijkingen weer normaal te maken.
Wij voeren dus alleen ingrepen uit waar wij volledig achter staan, die in onze ogen zinvol en nuttig zijn en welke tot een grote patiënttevredenheid leiden. Goede voorbeelden hiervan zijn o.a. boven- en onderooglidcorrecties, borstvergroting, borstverkleining, borstlifts en buikwandcorrecties.
Ingrepen waar wij niet achter staan zijn o.a. bilvergroting, halslift en sommige lipofilling behandelingen. Ook zijn wij zeer terughoudend met het gebruik van botulinetoxine en fillers op jonge leeftijd.

Maar op sociale media wordt esthetische chirurgie vaak mooier voorgesteld dan het is. 
En dus moeten we zo nu en dan eens 'nee' verkopen.

Wees zuinig op jezelf!
Wij helpen je daarbij.


Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 493 beoordelingen