Welkom

Zipper Clinics Apeldoorn

de byenkorf

Opening februari

Vanaf februari 2016 opent Zipper Clinics een vestiging van haar kliniek in het centrum van Apeldoorn. Eigenaren Michel Cromheecke en Floortje Zipper kozen voor de prachtige 'Byenkorf', dat onlangs volledig gerenoveerd werd door de pandeigenaren Johan Venema en Gert-Jan Haandrikman.

Eigenaren
Cromheecke en Zipper waren tot 2015 beide werkzaam voor Bergman Clinics, respectievelijk als plastisch chirurg/ medisch directeur en clinic manager. Begin 2015 startten zij hun eerste onderneming voor zichzelf, in het Twentse Enschede.
In de klinieken van Zipper Clinics staan aantoonbare veiligheid en duurzaamheid van de behandelingen voorop. Een mooie locatie en service op topniveau zijn tevens onderdeel van het concept.

Plastische chirurgie, injectables en huidtherapie
In de vestiging te Apeldoorn kunnen cliënten terecht voor plastische chirurgie en esthetische behandelingen.
De plastisch chirurg houdt er spreekuur voor alle mogelijke esthetisch chirurgische ingrepen en voert er rimpelbehandelingen uit met botuline toxine en hyaluronzuur fillers.
Bij de huidtherapeutes kan een afspraak gemaakt worden voor behandeling van een huidaandoening of  ter huidverbetering.

Consult
Een consult bij de kliniek is gratis en vrijblijvend. Zipper Clinics start donderdag 4 februari 2016 met de eerste spreekuren. 

Zipper Clinics Apeldoorn
Deventerstraat 25
7311 BH Apeldoorn

Zipper Clinics Apeldoorn

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 452 beoordelingen