Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Verzekerde zorg

Zipper Clinics voert verzekerde zorg uit voor alle Nederlandse zorgverzekeraars. Afhankelijk van je polis en diagnose kan de behandeling worden vergoed.
Let op: voor enkele ingrepen hanteert Zipper Clinics een minimaal bedrag van € 525,00.

De plastisch chirurg zal aan de hand van de criteria die door jouw zorgverzekeraar zijn opgesteld, bepalen of je voor een verzekerde ingreep in aanmerking komt. Hij kan dit beoordelen tijdens een consult.

In geval van vergoede zorg moet een duidelijk aantoonbare medische reden bestaan voor de ingreep of behandeling. Een ooglidcorrectie kan bijvoorbeeld vergoed worden wanneer sprake is van een aangeboren afwijking van het ooglid of bij aanzienlijke zichtbeperking. De regels hieromtrent worden steeds strenger. De zorgverzekeraar kan je informeren over de regels die zij hanteren ten aanzien van jouw polis.

Welke operaties/ behandelingen bij Zipper Clinics komen voor een vergoeding in aanmerking?

- bovenooglidcorrectie
- ptosiscorrectie/ levatorplastiek
- oorstandcorrectie/ flapoorcorrectie
- verwijderen van lipomen/ vetbultjes
- verwijderen van verruca seborrhoica/ ouderdomsvlekken
- verwijderen van artheroomcysten
- littekencorrecties
- ganglion verwijderen
- dupuytren
- carpaal tunnel syndroom
- trigger finger
- borstverkleining
- borstverfraaiende operaties na borstkanker
- borstvergroting bij forse a-symmetrie
- buikwandcorrectie

Eerste consult bij verzekerde zorg

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat de huisarts beoordeelt of de ingreep wordt vergoed. Dit is niet het geval. Je huisarts dient je echter wel door te verwijzen. De verwijsbrief die je van je dokter ontvangt neem je mee naar het eerste consult in de kliniek.
De plastisch chirurg kan tijdens dit consult beoordelen of de klachten voldoen aan de criteria die door jouw zorgverzekeraar zijn opgesteld. 
In enkele gevallen is het aanvragen van een machtiging nodig. Wanneer hiervan sprake is, zullen wij dit direct voor je doen na afloop van het consult. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Eigen risico?

Wanneer uit eerste consult blijkt dat jouw ingreep niet wordt vergoed, zal Zipper Clinics geen kosten in rekening brengen en wordt jouw eigen risico niet aangesproken.

Er wordt een uitzondering gemaakt voor consulten die betrekking hebben op borstimplantaten (vervangen/ verwijderen van implantaten of borstvergroting). De consult kosten bedragen dan 100,00 en worden gerestitueerd wanneer een behandeling wordt besproken.

Online direct een afspraak maken

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 517 beoordelingen