Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

The cutting edge - NY

Gepubliceerd op 4 januari 2015
The cutting edge - NY

Er is geen leukere tijd om naar New York te gaan dan in feestelijk december. Alsof organisatoren van esthetisch congres ‘The Cutting Edge’ Daniel C. Baker en Sherell J. Aston met het prikken van de datum rekening hielden met de nostalgische ijsbaan en enorme kerstboom op Rockefeller Centre. Of de werkelijk beeldige etalages van het legendarische warenhuis SAKS…
Echter, ons bezoek aan New York was vooral bedoeld voor deelname aan ‘s werelds meest bekende jaarlijkse congres voor esthetische plastische chirurgie. Drie dagen lang luisterden we naar de mondiale top van plastisch chirurgen die ons bijpraatten over nieuwe en vernieuwde technieken op het gebied van injectables en chirurgische behandelingen. Ingezoomd werd op verbeterde manieren van lipofilling en liposuctie.
Indien vetcellen op de juiste manier getransplanteerd worden uit het lichaam en in beperkte mate weer ingespoten worden, kunnen deze vetcellen zich goed ontwikkelen en zorgen voor permanente opvulling. De resultaten van lipofilling zijn vooral erg goed voor delen van het lichaam waar het in geringe hoeveelheden aangebracht wordt. Voor het opvullen van lijnen in het gezicht bijvoorbeeld, of voor een kleine bil- of borstvergroting.
Het naar wens verplaatsen van lichaamseigen vet klinkt als een droom.. In Nederland zijn we nu op het punt gekomen van goede en betrouwbare resultaten. The American dream is -hoe kan het ook anders- gekker. Zwoegen op blokjes in de sportschool is daar niet per se nodig; een sixpack laat je ‘gewoon’ shapen in een kliniek.
Informeer naar de gedegen behandelingen die Zipper Clinics aanbiedt op dit gebied!

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 737 beoordelingen