Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Operatielocaties

Operatielocatie Enschede

De hoofdvestiging van Zipper Clinics ligt in het centrum van Enschede, aan de Klomp 35. Hier worden alle operaties onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, zoals ooglidcorrecties, flapoorcorrecties, schaamlipcorrecties, handchirurgie en andere kleine ingrepen.
Ook worden in deze kliniek injectables behandelingen met botulinetoxine en hyaluronzuurfiller gegeven.

Voor een ingreep onder plaatselijke verdoving verblijf je ongeveer 1-4 uur in de kliniek, afhankelijk van de operatie die je ondergaat en de benodigde nazorg. Na de operatie verblijf je in een aparte verkoeverruimte, waar je in een fijne stoel rustig kunt bijkomen van de ingreep. Het is niet nodig om je eigen eten of drinken mee te nemen, we verzorgen je graag.

Het is in bijna alle gevallen verstandig om niet alleen naar huis te rijden. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kunnen we een taxi voor je regelen die je na de ingreep weer naar het station brengt, dat binnen vijf minuten rijden van de kliniek ligt.

Begeleiders van cliënten kunnen in de kliniek blijven wachten, of een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Enschede, dat zich op 50 m loopafstand bevindt. Koffie, thee en frisdrank worden gratis geserveerd.

Parkeren kan kosteloos op het eigen terrein van Zipper Clinics (aan de achterzijde van het pand).
Let op! Parkeren aan de voorzijde van het pand (in De Klomp) is een betaald parkeren zone.

Adres

Zipper Clinics Enschede
De Klomp 35
7511 DG Enschede
Plan route

088 - 111 96 96
frontoffice@zipperclinics.nl

Operatielocatie Hardenberg

Ingrepen onder algehele verdoving (narcose) worden door Zipper Clinics uitgevoerd in het Saxenburgh Medisch Centrum te Hardenberg. Hier worden operaties in dagopname uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een borstvergroting of liposuctie. Bij operaties als een borstlift, borstverkleining of buikwandcorrectie geldt een meerdaagse opname. Bijna bij alle operaties mag je na een nacht weer naar huis.

Dr. Cromheecke maakt deel uit van de maatschap Plastische Chirurgen van dit ziekenhuis in Hardenberg.

Het station van Hardenberg ligt op 5 minuten loopafstand van het ziekenhuis. Er is een parkeerterrein direct naast de entree.

Adres

Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg
Jan Weitkamplaan 4A
7772 SE Hardenberg

Plan route

088 - 111 96 96
frontoffice@zipperclinics.nl

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.5/10 - 544 beoordelingen