Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Sarah Zomer

Gepubliceerd op 14 februari 2015
Sarah Zomer

'Al in mijn tienertijd was ik vastberaden om later iets aan mijn borsten te laten doen als ze niet groter zouden worden. Vanaf mijn zeventiende stopten ze helemaal met groeien. Ik ben me toen gaan oriŽnteren wat de mogelijkheden konden zijn.

'Ik heb nog nooit zo stralend aan het zwembad gestaan'

Toen ik verpleegkundige in opleiding was in het Radboud ziekenhuis, informeerde ik bij een vrouwelijke plastisch chirurg. Zij gaf me het advies om te wachten en eerst kinderen te krijgen. Mogelijk zou mijn lijf nog veranderen.
Dat was inderdaad zo: na twee zwangerschappen en borstvoeding geven, bleef er hťlemaal niet veel meer van over. Via een vriendin en op aanraden van een familielid die ook plastisch chirurg is, kwam ik bij Michel Cromheecke terecht.


Ik vond het best spannend om mezelf letterlijk bloot te geven tijdens het consult. Gelukkig stelde Michel Cromheecke mij direct op mijn gemak, door duidelijk uit te leggen op welke manier hij werkt. Hij straalde veel rust uit en nam de tijd. Hij raadde me zelfs aan om er thuis nog eens goed over na te denken en daarna terug te komen voor het passen van de implantaten. Maar ik wilde er niet nůg langer over nadenken, dat had ik lang genoeg gedaan. Toen hij daarvan overtuigd was mocht ik toch gaan passen. Een paar weken voor de operatie ben ik nog een keer bij hem geweest om definitief te bepalen hoeveel cc er bij zou komen. Dat daar alle tijd en ruimte voor was, vond ik erg prettig.


Van te voren heb ik aan veel mensen in mijn omgeving verteld dat ik mijn borsten zou laten vergroten. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad, ze wisten ook hoe groot deze wens was. Het eindresultaat vinden ze mooi en bewonderenswaardig! Twee weken na de operatie ben ik met mijn gezin en ouders op vakantie geweest naar Spanje. Mijn moeder vertelde me daar ontroerd dat ze me nog nooit zů stralend aan het zwembad had zien staan. Vanwege mijn kinderen heb ik het zwembad nooit vermeden, maar het was zeker geen hobby van me. Nu ben ik alleen maar trots! Onlangs bekeek ik de fotoís van hoe ik er vroeger uitzag. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik zo lang andere borsten heb gehad. De littekens zijn zo goed hersteld dat je ze nauwelijks meer ziet, ik let er niet eens meer op. Ook niet op het feit dat ik implantaten in mijn borsten heb. Verbazingwekkend hoe snel dat eigen voelt.Om het te kunnen bekostigen heb ik keuzes moeten maken, ik heb er best lang voor gespaard. Maar wat is het veel waard! Ik realiseer me dat aantrekkelijkheid vooral in jezelf zit, maar dit is wel extra. Ik vind dat ik er nu uitzie zoals ik moet zijn, vrouwelijker, en daardoor ben ik veel blijer met mezelfí.

Sarah Zomer (34), moeder van twee kinderen (8 en 2) onderging in augustus 2014 een borstvergroting.

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen