Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Coby (44)

Gepubliceerd op 14 februari 2015

'In februari 2013 onderging ik een zware hersenoperatie. Van te voren dacht ik, als dat allemaal goed gaat, dan doe ik die borstvergroting ook. Ik wilde dat zo graag! Vlak erna meldde ik me bij dokter Cromheecke. Ik neem een dokter van televisie dacht ik, die moet wel goed zijn.

'Mijn borsten zijn nu precies zoals ik wil'

Hij wilde me echter nog niet laten opereren, omdat ik eerst moest bijkomen van de herseningreep, er waren twee aneurysma’s weggehaald. Toen er een jaar voorbij was heb ik weer een afspraak gemaakt.

Je laat niet zomaar iets aan je zelf doen. Maar het is lastig om zeker te beoordelen of je in goede handen bent. In de kliniek vroeg ik dan ook aan medewerkers ‘Is het een goede dokter?’ en ‘Heeft hij dit vaker gedaan?’. Ik wilde absoluut geen jonkie. Dokter Cromheecke kon daar wel om lachen, hij is totaal niet arrogant, maar heel spontaan en vriendelijk. Dat maakte het ontspannend en gaf me het gevoel dat alles goed zou komen.

Zenuwachtig ben ik helemaal niet geweest, dat zit ook niet in mijn aard. Ook de tijd na de operatie viel me enorm mee. Ik heb vier weken rustig aan gedaan en nam af en toe een paracetamol. Na de operatie had ik steeds het gevoel dat ik mijn borsten moest ondersteunen, zo was ik aan mijn hangborsten gewend geraakt. Per kant is er een implantaat van 600cc geplaatst, dat is best veel. Ik was altijd veroordeeld tot een push-up beha, terwijl ik eigenijk helemaal niet graag een beha draag. Dat hoeft nu niet meer, ik draag alleen een topje. Mijn borsten zijn nu precies zoals ik wil. Je ziet niet dat er wat in zit. Het is echt heel mooi geworden.'

Coby (44) heeft een relatie en is moeder van een zoon van 24 en dochter van 21 en oma. In mei 2014 kreeg zij een borstvergroting.

Lees meer reviews

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen