Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Jolanda Comello

Gepubliceerd op 3 mei 2017
Jolanda Comello

"Vorig jaar mei (2016) heb ik een borstvergroting laten doen bij Zipper Clinics. Na lang zoeken op het internet vond ik de behandeling die ook qua prijs het beste bij mij paste. Ik belde op voor een afspraak en kreeg Floortje zelf

aan de telefoon. Wat ik overigens heel erg prettig vind. Duidelijk werd uitgelegd waarom deze kliniek niet zulke hoge prijzen vroeg voor een dergelijke behandeling.
Na het eerste bezoek in Apeldoorn, kreeg ik eerst een gesprek met Floortje zelf. De ontvangst was gemoedelijk, persoonlijk en huiselijk. Daarna met Michel kennis gemaakt die de operatie uit ging voeren. Mijn borsten had ik 10 jaar eerder na twee kinderen laten verkleinen. Helaas was ik hier na dag één al niet tevreden over. Ze waren te klein, vormloos en ovaal. Ik was behoorlijk onzeker geworden over mijn lichaam. Tevens had ik ook nogal wat buikvet en wilde dit ook heel graag gecorrigeerd hebben. Gelukkig kon volgens Michel, alles in één operatie gedaan worden. Dat scheelde ook in de kosten natuurlijk, want het ziekenhuis hoeft niet opnieuw afgehuurd te worden en je hebt maar één narcose nodig.
Alles werd goed uitgelegd en de datum werd geprikt voor een operatie in Heerenveen. Gelukkig werd ook ivm de reistijd en het niet-eten, rekening met mij gehouden, zodat ik als eerste aan de beurt zou zijn met de operatie. Alles liep voorspoedig, ook de nazorg was erg fijn.

Ik durf mij zelf weer te laten zien en ben super blij met mijn nieuwe borsten en buik."

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen