Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Inge Mulder-Stevens (62)

Gepubliceerd op 14 februari 2015

'In mijn omgeving waren steeds meer mensen die een opmerking maakten over mijn vermoeide uiterlijk. Ook vond ik het vervelend dat het opmaken steeds lastiger werd. Vorig jaar besloot ik om mijn overhangende oogleden te laten liften.

Via internet kwam ik terecht bij Dr. Cromheecke. Tijdens de afspraak heeft hij mij heel duidelijk en helder geÔnformeerd over de behandeling.
Op de afgesproken dag was ik best zenuwachtig, maar de hartelijke ontvangst en de persoonlijke aandacht waren erg prettig en werkten geruststellend. De operatie verliep heel vlot, ondertussen praatten we over van alles en nog wat!
Het eindresultaat is helemaal naar wens. Sterker nog, het is mooier dan ik had verwacht. Ik word nu gecomplimenteerd dat ik er zo goed uitzie. Al valt het de meesten niet op dat dit komt doordat ik mijn oogleden heb laten opereren.
Voor een volgende operatie kies ik zeker weer voor Dr. Cromheecke!'

Lees meer reviews

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen