Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Marjan Grim

Gepubliceerd op 22 september 2015
Marjan Grim

Een paar maanden geleden herkende Marjan Grim plastisch chirurg Michel Cromheecke in een krantenartikel over de opening van Zipper Clinics. Hij opereerde haar zestien jaar geleden in het ZGT succesvol aan een carpaal tunnelsyndroom en snapping finger. ‘Op dat moment overwoog ik al een aantal jaren om wat aan mijn bovenoogleden te laten doen, maar ik wilde het wel heel graag door een betrouwbare dokter laten doen. Michel Cromheecke heeft mijn hand destijds heel mooi en met veel precisie geopereerd. Door hem durfde ik ook wel mijn ogen te laten liften. Daarnaast is het een hele sociale arts, die tijd uittrekt om met je te praten en open en eerlijk is over zijn vak.’
Dat sociale ervaart Marjan ook tijdens de operatie. ‘Ik had vooraf wat gezonde spanning, die snel verdween toen de operatie begon. Michel en Daphne, de operatie-assistente, maakten een gezellig praatje, wat ervoor zorgde dat ik een heel stuk prettiger lag. Ondertussen vertelden ze steeds duidelijk wat ik kon verwachten.
De reden dat Marjan een bovenooglidcorrectie liet doen was vanwege de last die ze had van haar dikke oogleden. ‘Natuurlijk telt het cosmetische aspect mee, maar ik heb mijn oogleden vooral laten opereren om mijn klachten te verbeteren. ’s Ochtends na het opstaan had ik al last van het vocht dat op mijn ogen drukte. Ik had continue het gevoel een afdakje boven mijn ogen te hebben, waardoor mijn lenzen zelfs niet meer fijn zaten. Na de operatie kwam ik erachter dat mijn vermoeidheidsklachten sterk waren afgenomen. Ik werk onregelmatig en had ’s avonds vaak gewoon geen puf meer om te werken. Sinds ik ben geopereerd, merk ik dat ik veel meer energie heb. Daar ben ik het meest blij mee. Ik vermoed dat veel mensen met dezelfde klachten niet weten dat deze weleens te maken kunnen hebben met hun oogleden.
Pijn van of na de operatie heb ik niet gehad. Ik ben al snel weer aan het werk gegaan, de hechtingen zaten er nog in! Mensen reageerden eigenlijk heel normaal. Toen de hechtingen eruit waren, zag je nauwelijks meer wat. In mijn omgeving raad ik mensen aan om ook naar Zipper Clinics te gaan. Een consult is gratis zeg ik dan, je kunt ze altijd om advies gaan vragen!

Lees meer reviews

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen