Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Jürgen (33)

Gepubliceerd op 14 april 2016

‘Vroeger heb ik heel fanatiek gesport. Toen ik daar tien jaar geleden mee stopte, verloor ik spiermassa en kwam ik veel aan. Vrij snel ontstond een probleem waar ik jaren last van heb gehad: ongelijke, hangende borsten. Ik schaamde me er enorm voor. Door af te vallen dacht ik dat het probleem wel over zou gaan. Maar het probleem van de borsten werd alleen maar erger, vooral aan één kant.

Hoewel ik 38 kilo was afgevallen, bleef ik mijn oude wijde T-shirts en truien dragen, zodat niemand het zou zien. Ik kreeg last van rugklachten omdat ik ineengedoken, bijna verkrampt rondliep. Ik was absoluut niet happy. Ik ben een keer -om mijn vrouw een plezier te doen- met haar mee gegaan naar de sauna tijdens een badkleding dag, maar dat was voor mij alles behalve ontspannend.
Toen de oudste werd geboren, en ik in het zwembad alleen maar op de kant bleef om foto’s te
maken, vond mijn vrouw dat ik er wat aan moest gaan doen. Zij ging zich oriënteren op een goed adres en via een bekende van haar kwamen wij bij Zipper Clinics uit. We besloten om contact op te nemen om te zien wat de mogelijkheden voor mij waren.

Met een open gevoel gingen we naar de kliniek in Enschede toe. Eenmaal in de spreekkamer had ik gelijk een goed gevoel, waardoor ik het ook niet erg vond om het te laten zien aan de plastisch chirurg. Zijn diagnose en het behandelvoorstel vielen me niet tegen, ook al was mijn probleem niet met liposuctie* aan te pakken. Deze vorm van gynaecomastie (borstvorming bij mannen) was alleen op te lossen met een borstverkleining. Ik ben vooraf goed geïnformeerd over o.a. de littekens die de operatie zouden achterlaten, maar dat heeft me niet van de operatie weerhouden. Gelukkig maar!

Twee weken voor de geboorte van onze tweede ben ik geopereerd in Heerenveen, op 2 februari 2016. De behandeling en het herstel vielen me honderd procent mee. Ik heb geen pijn gehad, niet vlak na de operatie en ook nadertijd niet. Een paar dagen later zag ik al resultaat. Door dit interview wil ik mannen die hetzelfde probleem hebben, adviseren om er wat aan te laten doen. Ik voel me echt een ander mens en durf weer rechtop en in strakke shirts te lopen.
Voor mijn vrouw waren mijn borsten geen probleem, maar wel het feit dat ik hierdoor zo onzeker was. Ik voel
me nu zo veel lekkerder in mijn vel, ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug. Binnenkort gaan we samen naar de sauna en dan kan ik er ook echt van genieten!”


Jürgen (33), is getrouwd met Evelien en heeft twee kinderen
(1,5 en een baby van 2 maanden).


* Gynaecomastie kan ook worden behandeld d.m.v. liposuctie. Bij Jürgen werd

jurgen

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen