Welkom bij Zipper Clinics!

  • Échte deskundigheid op het gebied van esthetische behandelingen
  • Ruim 20 jaar ervaring, meer dan 20.000 operaties
  • Veilige, wetenschappelijk bewezen technieken

Bas Lenderink (47)

Gepubliceerd op 23 april 2018
Bas Lenderink (47)

 Op 20 april 2018 ben ik door Dhr. Michel Cromheecke behandeld voor het verwijderen van meerdere lipomen. Dit zijn goedaardige gezwellen van vetweefselcellen. Ondanks dat lipomen weinig kwaad kunnen irriteerden ze wel.

Tijdens het consult werd ik duidelijk en op zeer prettige wijze geÔnformeerd over de behandeling. De dag voorafgaand de ingreep werd ik nog gebeld of er nog vragen of eventuele onduidelijkheden waren, dit was niet aan de orde gezien het prettige consult. De ingreep is probleemloos verlopen en ik ben zeer blij met het resultaat. Ik zou deze kliniek zeker aanraden, dit uiteraard ook mede de nazorg van de professionele en vriendelijke medewerksters.

Chantal, moeder van drie kinderen (8, 11 en 13) onderging een buikwandcorrectie.

'Het leek alsof ik vier maanden zwanger was'

'Na drie zwangerschappen had ik een bovenbuikbreuk en een navelbreuk, waardoor het leek of ik vier maanden zwanger was. Ik trainde me suf, maar werd voortdurend gefeliciteerd met mijn zwangerschap. Dat was enorm vervelend.
Na vele specialisten bezocht te hebben, kwam ik uiteindelijk bij Dr. Cromheecke terecht. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en eerlijkheid maakte het dat ik de operatie met hem aandurfde. En daar ben ik ontzettend blij mee.

Mijn buik ziet er geweldig uit: strak en glad. De begeleiding en de nazorg waren heel goed.
Ik kan weer alles dragen en heb mijn zelfvertrouwen weer terug.'

Terug

Menu

X
Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 368 beoordelingen